Museum van Bommel van Dam

Het museumgebouw

Maarten en Reina van Bommel-van Dam, woonachtig te Amsterdam, schenken in 1969 een verzameling moderne kunst van ruim 1.100 werken aan Venlo op voorwaarde dat de gemeente de collectie in een museum onderbrengt en adequate huisvesting realiseert voor de stichters. De schenking leidt er toe dat hier in 1971 het eerste museum voor moderne kunst in de provincie Limburg wordt geopend.

Tijdelijk gesloten

Met ingang van 6 november 2017 is de locatie van Museum van Bommel van Dam aan de Deken van Oppensingel gesloten voor publiek. Het museum bereidt zich voor op verzelfstandiging en verhuizing. De komende periode presenteren wij ons met tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo. Houd de website in de gaten voor het actuele programma.

Deken van Oppensingel 6, Venlo Venlo (Limburg)
Toegankelijkheid
Er zijn nog geen gegevens over de toegankelijkheid van dit museum.

Meer informatie?

Help ons meer informatie over de toegankelijkheid van dit museum te verzamelen. Vul de Museum4All-vragenlijst in!

Wat zijn jouw ervaringen met dit museum? Laat je reactie horen!