Museum van de 20ste eeuw

historisch museum

gebouw museum van de twintigste eeuw

Het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn vertelt aan de hand van honderden voorwerpen en tientallen interieurs het leven in de vorige eeuw. Hoe woonden onze (groot)ouders? Met welk speelgoed speelden kinderen? Wat voor winkels waren er? Hoe werd gekookt? Op dit soort vragen krijg je in dit nostalgische museum antwoorden.

Krententuin 24 (Oostereiland), 1621 DG Hoorn (Noord-Holland)
Toegankelijkheid
  • Rolstoelvriendelijk
  • Audiotour

Hoe toegankelijk is dit museum?

De museumstukken zijn goed van dichtbij te bekijken en de opstelling is overzichtelijk.

Audiotour

De audiotour werkt heel eenvoudig: door simpelweg het apparaatje bij een paaltje te houden, krijg je te horen wat er is tentoongesteld.

Rolstoelen

Het museum heeft een lift, invalidentoilet en ruime paden. Er is één bruikleenrolstoel beschikbaar. Deze kun je telefonisch reserveren.

Meer informatie?

Help ons meer informatie over de toegankelijkheid van dit museum te verzamelen. Vul de Museum4All-vragenlijst in!

Wat vind jij?

Wat vind jij van dit museum? Geef het een ster!

(151 stemmen)

Wat zijn jouw ervaringen met dit museum? Laat je reactie horen!