Museumtip van de maand april

Iedere maand verschijnen er nieuwe musea op Museum4all. Telkens lichten we één museum uit dat volgens ons extra aandacht verdient. Deze maand is dat Museum Voorlinden, het nieuwe museum voor moderne en hedendaagse kunst in Wassenaar.

Licht en ruimte

Natuurlijk, gedoseerd daglicht en zeeën van ruimte: dat maakt dit museum prettig toegankelijk voor wie minder goed ziet. Lees meer over de toegankelijkheid van dit museum.

Grote werken

In het museum zijn bovendien een aantal zeer grote werken te zien. Deze werken kun je beleven door er doorheen te lopen, zoals het doolhof van Richard Serra of door er onder te gaan staan (het zwembad van Leandro Erlich).

Luister naar een fragment uit het luistertijdschrift Cultuur, Trends & Mode waarin dit laatste werk wordt beschreven.

Jouw ervaringen

Ben jij al naar Museum Voorlinden geweest? Deel jouw ervaringen met de toegankelijkheid van dit museum.

• Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Stuur door via e-mail

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Jij kunt de eerste zijn!

Gerelateerd